Merewether Surfhouse

2010 – 2012

CO-AP was commissioned to do an interior fit-out of a new three-storey beachfront hospitality development at Merewether Beach in Newcastle. We designed the interiors for all three levels, incorporating a restaurant and bar, event spaces and a promenade kiosk and cafe. Design innovations for the project include bespoke perforated rolled-aluminium ceiling panels, and walls lined with 88,000 wine bottle corks which are a beautiful design feature as well as helping to achieve acoustic requirements for the spaces.

 

Photography  © 2012 Ross Honeysett. All rights reserved.

2013 Australian Interior Design Awards | High Commendation | Hospitality Design

2013 Newcastle Division NSW Chapter AIA Awards | Shortlisted | Commerical Architecture

Graph Building (builder) | Winner | MBA 2012 Excellence in Building Award

2012 Intergrain Timber Vision Awards | Commercial Interiors | Commendation

Press / Artichoke / Special Issue 2013 Australian Interior Design Awards / p.61

Press / Venue / Issue 49 2012 / “Life’s A Beach” / pp.56-57 / Gebhardt, Sophie

Press / Belle (AU) / Aug-Sep 2012 / “Surf’s Up” / p.194 / Roberts, Harry